ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

OFFICE 56TSP

OFFICE 56 TECHNICAL STUDIES AND PROJECTS - OFFICE 56TSP

OFFICE 56 TECHNICAL STUDIES AND PROJECTS

Σε συνέχεια της πορείας της εταιρείας ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., δημιουργήθηκε νέα εταιρεία η OFFICE 56 TECHNICAL STUDIES AND PROJECTS - OFFICE 56TSP με συμμετοχή σε αυτή έμπειρων συνεργατών της προηγούμενης εταιρείας.

Σκοπός της OFFICE 56TSP

Σκοπός της δημιουργίας της νέας εταιρείας OFFICE 56TSP, ήταν η ενασχόλησή της με συγκεκριμένους τομείς αντικειμένων και εταιρειών ώστε το σύνολο του έργου των δύο εταιρειών να διαχωριστεί σε διακριτά τμήματα.

Επιδίωξη της OFFICE 56TSP

Επιδίωξη είναι η ενασχόληση και η ανάπτυξη από την OFFICE 56TSP του τομέα της αδειοδότησης της κινητής τηλεφωνίας και των ιδιωτικών έργων (σχεδιασμός, αδειοδότηση, κατασκευή) αλλά και η παροχή των παραπάνω υπηρεσιών σε ευρύτερο πλέγμα συνεργατών.

Στόχος της OFFICE 56TSP

Επιπλέον, στόχος της OFFICE 56TSP, είναι η ανάληψη μελετών που αφορούν την εξέλιξη των δικτύων UFBB και FTTH τα οποία θα αποτελέσουν εργασίες αιχμής την επόμενη δεκαετία, αξιοποιώντας ομάδες εξειδικευμένων στο θέμα αυτό συνεργατών.

Αξιοποιώντας την εμπειρία των παρελθόντων ετών σε θέματα κινητής τηλεφωνίας, ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων, μελετών και κατασκευών τεχνικών έργων, μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών και στοχεύοντας σε νέους τομείς όπως αυτή των μελετών των δικτύων οπτικών ινών, προσδοκά την ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή της στα τεχνικά θέματα αιχμής που θα μας απασχολήσουν με γνώμονα την αρτιότερη εξεύρεση των ενδεδειγμένων λύσεων και τον αρτιότερο σχεδιασμό των αναγκαίων μελετών και κατασκευών.

ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ
Γέρακα 111, Γέρακας, Τ.Κ. 153 44, Ν. Αττικής, Τηλ.: 210 6534149, 210 6534157, Fax: 210 6534157, Κιν.: 697 2723113
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.