ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες της τεχνικής εταιρίας εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα προτάσεων και λύσεων για τον πελάτη από τον αρχικό σχεδιασμό, την εκπόνηση των μελετών μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Μελέτες - Επιβλέψεις

Η τεχνική εταιρία αναλαμβάνει πλήρεις μελέτες τεχνικών έργων - Τοπογραφικές, Αρχιτεκτονικές, Στατικές, Ηλεκτρομηχανολογικές, Οικονομοτεχνικές, Περιβαλλοντικές, καθώς και την επίβλεψη της κατασκευής τους.

Κατασκευές - Ανακαινίσεις

Πλήρης κατασκευή κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και χώρων συνάθροισης κοινού (ξενοδοχείων, εκθεσιακών χώρων κλπ, βιομηχανικών χώρων, ειδικών κατασκευών από το αρχικό στάδιο των εκσκαφών μέχρι την πλήρη αποπεράτωσή της.

Τα έργα εκτελούνται ακολουθώντας  πιστά τις μελέτες τηρώντας τον προϋπολογισμό, τις προδιαγραφές ποιότητας και τα χρονοδιαγράμματα.

Η τεχνική εταιρία αναλαμβάνει επίσης ανακαινίσεις χώρων μελετώντας τις ιδιαιτερότητες τους και προτείνοντας τις βέλτιστες λύσεις από τεχνική και οικονομική πλευράς.

Ανάπτυξη ακινήτων

Εξεύρεση ακινήτων προς αξιοποίηση, εκτίμησή τους, σύνταξη οικονομοτεχνικής μελέτης για την αξιοποίηση τους και διαδικασία διαπραγματεύσεως για την πώλησή τους.

Έκδοση αδειών

Η ίδια η τεχνική εταιρία αλλά και δίκτυο συνεργατών ανά την Ελλάδα αναλαμβάνει και φέρνει σε πέρας την έκδοση αδειών για κατοικίες και επαγγελματικά κτίρια, άδειες που αφορούν αλλαγή χρήσης, άδειες μικρής κλίμακας, άδειες λειτουργίας καταστημάτων και επιχειρήσεων.

Τακτοποιήσεις - Νομιμοποιήσεις

Τακτοποίηση και Νομιμοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών με την ισχύουσα νομοθεσία υποδεικνύοντας  τον  καλύτερο τρόπο για τα ελάχιστα πρόστιμα (Ν.3843/2010, Ν.4014/2011, Ν.4178/13, Ν.4495/2017) και τις περισσότερες δόσεις καθώς και βεβαιώσεις μηχανικού οι οποίες είναι απαραίτητες για την μεταβίβαση των ακινήτων.

Εκτιμήσεις - Πραγματογνωμοσύνες

Υλοποίηση πραγματογνωμοσιών και εκτιμήσεων με βάση την πλούσια εμπειρία στον τομέα αυτό των στελεχών της τεχνικής εταιρίας.

Σταθμοί Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας

Σύνταξη μελετών και εξασφάλιση των απαραίτητων εγκρίσεων πανελλαδικά για όλο το φάσμα των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων για την λειτουργία των Σταθμών Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας.

Μελέτες και απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση των απαιτούμενων αδειών για την πλήρη λειτουργία των Σταθμών Βάσης, δηλαδή Πολεοδομικές Εγκρίσεις, Εγκρίσεις Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, Αρχαιολογικές Εγκρίσεις, Εγκρίσεις σύμφωνα με τη Δασική Νομοθεσία, Άδειες λειτουργίας Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών κ.λπ.

Επίσης, η τεχνική εταιρία κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία και το προσωπικό για την κατασκευή των παραπάνω Σταθμών Βάσης.

ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ
Γέρακα 111, Γέρακας, Τ.Κ. 153 44, Ν. Αττικής, Τηλ.: 210 6534149, 210 6534157, Fax: 210 6534157, Κιν.: 697 2723113
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.